[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر سه ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن می بینید.
کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی شود گذشت.
همه این مواد کافی است برای این که این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کم کالری تبدیل کند.
مواد لازم برای 4 نفر :
کلم بروکلی
400 گرم سویا 2 پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد سیر 4 حبه هویج بزرگ یک عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری روغن به میزان لازم نمک، فلفل و زرد چوبه مقداری
طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی :
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.
هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
در تابه ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می شود با نان سرو کرد و هم با برنج.
فوت و فن
1 - برای آماده سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید.
حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
2 - برای خوش رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید.
پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید.
این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می شود.
نکته :
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد.
اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
منبع: beytoote.com
forum-irani
com.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی