[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
مواد لازم :

اسفناج یا برگ چغندر
یک کیلو
گوشت به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد )
پیاز سرخ شده 2 عدد
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک یک کیلو
پونه کوهی یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.


منبع:beytoote.com